Zbulo me shume

Historia jonë

AMATEC SPA është evolucioni i AMA SPA tashmë e njohur, si një kompani Italiane e specializuar në projektimin dhe ndërtimin e sistemeve për administrimin e karburanteve dhe lubrifikantëve.

AMA ka lindur tridhjetë vjet më parë dhe gjithmonë e ka spiatur si një kompani e angazhuar për të kënaqur kërkesat më të larmishme të klientëve në fushën e ruajtjes dhe shpërndarjes së karburantit, jo vetëm duke u përqëndruar në furnizimin e thjeshtë të produkteve, por duke u përpjekur të japë shërbime të plota dhe të dedikuara.

Zbuloni më shumëKërkimi, teknologjia, cilësia e prodhimit

Ndarja "Kërkim dhe zhvillim" e Amatec ka qenë gjithmonë katalizator i projektimit dhe filozofisë operacionale. Në trajtimin e situatave komplekse, qasja jonë është të studiojmë dhe zbatojmë zgjidhje të thjeshta, të besueshme

The new projects provide for the integration of fuel management systems with the most advanced photovoltaic and solar technologies, with a view to promoting the use of renewable energy sources with low environmental impact.

Bashkë-dizajn - zgjidhje specifike për secilin problem:

Në tridhjetë vjet aktivitet, ne kemi fituar një pasuri të teknologjike të avancuar dhe njohuri specifike. Stafi i zyrës së projektimit u ofron klientëve ide dhe mbështetje të reja për të krijuar produkte "jo standarde" dhe sisteme specifike.
Ne e dimë se si të zgjidhim çdo problem me kompetencë, fleksibilitet dhe shpejtësi; falë kësaj veçantie, ne kemi arritur të zgjidhim një problem të rëndësishëm të tregut në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar.

Ekspertiza

Besueshmëria dhe siguria 360°

Jemi të çertifikuar ISO 9001: 2015. Ne veprojmë sipas standardeve më të rrepta të kontrollit, duke aplikuar rregullore evropiane dhe seri homologimesh dhe çertifikimesh ministrore për procesin e prodhimit.


Ne gjithashtu mund të mbështetemi në certifikimin UL për ndërtimin e rezervuarëve me mur të vetëm dhe të dyfishtë në përputhje me Standardin Amerikan UL 142, për ruajtjen e lëngjeve të ndezshme.

Që nga 2017 ne gjithashtu mund të mbështetemi në certifikimin ISO 3834-2: 2006 për të garantuar cilësinë dhe për t'u kualifikuar proceset tona të saldimit.Në shërbim të suksesit tuaj

Shërbimet tona përfshijnë të gjitha aspektet e ciklit të jetës të një sistemi ose të një produkti të vetëm brenda një fabrike:

  • Analiza paraprake dhe studimi i fizibilitetit
  • Zhvillimi dhe ndërtimi i projektit
  • Transporti, instalimi dhe testimi
  • Mirëmbajtje e zakonshme dhe ekstra e zakonshme
  • Trajnimi i stafit
  • Deaktivizimi dhe çmontimi i mundshëm (instalimet e lëvizshme ose të përkohshme)

Mbështetni kudo, në çdo situatë:

Rrjeti ynë i ndihmës është përhapur në të gjithë botën, për t'i dhënë një përgjigje të menjëhershme dhe të kualifikuar çdo kërkese.

Autorizimi për të drejtuar sistemet:

Pas instalimit dhe komisionimit, teknikët tanë merren direkt me informacionin dhe aftësimin e stafit përgjegjës për furnizimin dhe drejtimin e sistemeve, duke lëshuar certifikatat e kërkuara me ligj.


Transporti, instalimi dhe testimi

Ne do të kujdesemi për funksionimin e saktë të sistemit.

Trajnimi i stafit

Ne do të trajnojmë stafin tuaj për çdo situatë.


sqShqip