Sektorët

Magazinim mobile

Përvoja në hartimin dhe prodhimin e sistemeve të kontejnerizuar lejon AMATEC të furnizojë të gjithë gamën e produkteve edhe në versionin mobile. Produktet në fakt janë krijuar për të qenë të përshtatshme për zgjidhje standarde ose të personalizuara të transportit të kontejnerëve. Në fakt, AMATEC merr parasysh të gjitha nevojat për punë, madje edhe ato në të cilat transporti është një element thelbësor.

Scarica la brochure

plotësoni formularin

Na kontaktoni

Amatec është një kompani vazhdimisht në rritje, mund të na kontaktoni në formularin më poshtë ose në numrat e telefonit në vijim.    sqShqip