Sektorët

Magazinim

Zgjidhjet e personalizuara të magazinimit shohin AMATEC të angazhuar në hartimin dhe prodhimin e rezervuarëve, tubave, manifolds dhe çdo gjë tjetër të nevojshme për nevojat e klientit. Rezervat e karburantit, lubrifikantit dhe AdBlue janë krijuar për të siguruar lehtësinë e përdorimit, efikasitetin dhe produktivitetin më të madh, të gjitha në përputhje me standardet më të rëndësishme ndërkombëtare (EN 12285, UL 142, BS 799, AS 1640). Të dy versionet me një mur -kontenier me përmbajtje dhe versionet me dy mure me kapacitet deri në 100,000 litra janë në dispozicion.

Scarica la brochure

plotësoni formularin

Na kontaktoni

Amatec është një kompani vazhdimisht në rritje, mund të na kontaktoni në formularin më poshtë ose në numrat e telefonit në vijim.    sqShqip