Sektorët

Transferim

Prodhimi i AMATEC gjithashtu përfshin njësi për transferimin e karburantit. Ne ofrojmë zgjidhje të besueshme dhe të përdorshme, të dizajnuara sipas nevojave specifike të klientit. Produktet e gamës përfshijnë sisteme të shkarkimit - ngarkimit dhe transferimit të montuar në motoçikletë ose rrota, të dizajnuara dhe të ndërtuara në përputhje me rregulloret aktuale, me shpejtësi të rrjedhës deri në 2,000 l / min. Të pajisura me sisteme filtrimi, matje të rrjedhës dhe pajisje sigurie, zgjidhjet AMATEC plotësojnë nevojat nga deponimet e vogla deri tek transferimet pjesa më e madhe e depozitave të karburantit.

Scarica la brochure

plotësoni formularin

Na kontaktoni

Amatec është një kompani vazhdimisht në rritje, mund të na kontaktoni në formularin më poshtë ose në numrat e telefonit në vijim.    sqShqip