Sektorët

Furnizim

Prodhimi AMATEC gjithashtu përfshin një gamë të dedikuar për karburantit për ndërtim, logjistikë, transport dhe sektorin aeronautik, dhe përfshin të dy sistemet e karburantit për automjete dhe avionë, të dyja me kapacitete nga 40 deri në 1 '200 l / min. Sistemet janë të përshtatshme për naftë dhe benzinë, AdBlue dhe JET A-1, dhe mund të përdoren si në sektorin privat ashtu edhe në ato me precizion të lartë. Kontrolli i operacioneve të karburantit garantohet nga sistemet e menaxhimit dhe monitorimit për tërheqjet e automjeteve individuale dhe flotave të tërë kompanisë.

Scarica la brochure

plotësoni formularin

Na kontaktoni

Amatec është një kompani vazhdimisht në rritje, mund të na kontaktoni në formularin më poshtë ose në numrat e telefonit në vijim.    sqShqip