Produktet

Mobile workshop

Kontejnerët AMATEC Box janë projektuar, modifikuar posaçërisht dhe vendosur për të vendosur një gamë të gjerë makinash dhe mjetesh të përdorura në instalimet, mirëmbajtjet dhe rregullimet në vend.
Mobile workshop mund të pajisen me një gjenerator për funksionimin autonome, një panel elektrik dhe një qark shpërndarjeje, një kompresor ajri me një linjë shpërndarjeje të dedikuar, një kondicioner, makineri, vegla, dollapë, dollap dhe rafte sipas përdorimit. kërkohet përfundimtar.

Scarica la brochure

plotësoni formularin

Na kontaktoni

Amatec është një kompani vazhdimisht në rritje, mund të na kontaktoni në formularin më poshtë ose në numrat e telefonit në vijim.    sqShqip