Hulumtim, teknologji,
cilësia e prodhimit


Le nostre soluzioni

Që prej 30 vitesh ne planifikojme të ardhmen për ta kthyer atë në të tashmen tuaj

Amatec është një kompani Italiane e specializuar në projektimin dhe ndërtimin e sistemeve të menaxhimit të karburantit, të cilat variojnë nga llojet e instalimit të shpejtë deri te zgjidhjet e përhershme për ruajtjen dhe ri-furnizimin (naftë, benzinë dhe karburant avioni).

Që nga fillimi i përvojës tridhjetë vjecare, Amatec gjithmonë është angazhuar të përmbushë kërkesat më të larmishme të klientëve në fushën e ruajtjes dhe shpërndarjes së karburantit, duke mos u përqëndruar vetëm në furnizimin e thjeshtë të produkteve, por duke u përpjekur të japë shërbime të plota dhe të dedikuara. Dinamizmi i themeluesit, i kombinuar me atë të stafit, ka nxitur Amatec të ruajë një pozicion të spikatur midis kompanive leader në këtë sektor në nivelin italian dhe ndërkombëtar.
Çfarë bëjmë ne

Sisteme të integruara dhe të personalizuara


Zgjidhje të personalizuara

Nevoja juaj është e veçantë dhe nuk e keni gjetur akoma zgjidhjen? Amatec mund të studiojë një që i përshtatet nevojave tuaja. Ne jemi në anën tuaj në të gjitha fazat: nga studimi, modelimi, ndërtimi, deri tek instalimi dhe testimi përfundimtar.

VEDI LE SOLUZIONI


Trajtimi i karburantit të aviacionit

AMATEC SPA prodhon sisteme për ruajtjen, transferimin, furnizimin dhe transportimin e karburanteve specifike për sektorin e aviacionit dhe aplikacionet e tij të veçanta.

VEDI LE SOLUZIONI


Sistemi i karburantit tokësor

Sistemet tona të ruajtjes dhe shpërndarjes së karburantit mbi tokë na lejojnë të ndërthurim kërkesat me cilësi dhe të standardeve jashtëzakonisht të larta, instalimit të shpejtë kudo, madje edhe në rajone gjeografike dhe në kushte klimatike më të vështira.

VEDI LE SOLUZIONI


Prodhimi i energjisë dhe ndërtimi

AMATEC furnizon lloje të ndryshme të sistemeve në të gjithë botën, të përhershëm dhe gjysmë të përhershëm, të instalimit të shpejtë për ruajtjen dhe transferimin e karburanteve, kontejnerë të work shop të pajisura me grupe ngrohjeje, ftohjeje dhe elektrogjene.

VEDI LE SOLUZIONI


AdBlue®

AMATEC gjithashtu operon në sektorin AdBlue®, me dizajne të personalizuara dhe standarde me cilësi të lartë për impiantet e prodhimit, përfshirë ato industriale, të kësaj përzierje të domosdoshme për të zvogëluar emetimet e oksidet e azotit.

VEDI LE SOLUZIONI


Logjistika ushtarake dhe sistemi mbështetës

AMATEC është në gjendje të furnizojë, instalojë dhe operojë sisteme për ruajtjen dhe transferimin e karburantit të krijuar posaçërisht për përdorim brenda kampeve ose instalimeve ushtarake .

VEDI LE SOLUZIONIMagazinim

Zgjidhjet e personalizuara të magazinimit shohin AMATEC të angazhuar në hartimin dhe prodhimin e rezervuarëve, tubave, manifolds dhe çdo gjë tjetër të nevojshme për nevojat e klientit.


Transferim

Prodhimi i AMATEC gjithashtu përfshin njësi për transferimin e karburantit. Ne ofrojmë zgjidhje të besueshme dhe të përdorshme, të dizajnuara sipas nevojave specifike të klientit.


Furnizim

Prodhimi AMATEC gjithashtu përfshin një gamë të dedikuar për karburantit për ndërtim, logjistikë, transport dhe sektorin aeronautik, dhe përfshin të dy sistemet e karburantit për automjete dhe avionë


Magazinim mobile

Përvoja në hartimin dhe prodhimin e sistemeve të kontejnerizuar lejon AMATEC të furnizojë të gjithë gamën e produkteve edhe në versionin mobile.


Mobile workshop

Kontejnerët AMATEC Box janë projektuar, modifikuar posaçërisht dhe vendosur për të vendosur një gamë të gjerë makinash dhe mjetesh të përdorura në instalimet, mirëmbajtjet dhe rregullimet në vend.


Prodhimi AdBlue

AMATEC gjithashtu operon në sektorin AdBlue®, me dizajne të personalizuara dhe standarde
me cilësi të lartë për impiantet e prodhimit, përfshirë ato industriale


AMATEC

Ku Jemi

Via Torre, 16
31032, Casale sul Sile (TV)
Italia

+39 0422 14905

info@amatecspa.com


qendroni ne kontakt

Na ndiqni në socialesqShqip